Welkom bij Veda Coaching: herstel en integratie


Lichaamsgerichte coaching biedt een unieke benadering voor het omgaan met psychosomatische klachten en het bevorderen van een gezonde re-integratie op de werkplek. De coaching richt zich op het herstellen van balans, het vergroten van veerkracht en het optimaliseren van welzijn. De aanpak is gericht op klachten die voortkomen vanuit de complexe interactie tussen lichaam en geest.

Door middel van gerichte gesprekken, bewustzijnsoefeningen en lichaamsbewuste technieken, help ik u om diepere inzichten te verwerven en uw zelfbewustzijn te vergroten. Binnen de coaching combineer ik gesprekstherapie met lichaamsbewuste technieken voor een holistische benadering van uw welzijn, welke op maat gemaakt is om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Een belangrijk aspect van de coaching is het ondersteunen van uw terugkeer naar werk na een periode van afwezigheid als gevolg van psychosomatische klachten. De coaching is gericht op het versterken van uw coping-mechanismen, het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van effectieve stressmanagementvaardigheden.

Wilt u een afspraak maken of wilt u graag meer informatie over hoe ik u kan begeleiden in dit proces? Stuur dan een mail naar: info@veda-fysio.nl. Of bel naar 06 397 884 23. U staat er niet alleen voor! Samen kijken we welk pad passend is om uw balans te hervinden en uw gezondheid te verbeteren.

Samen gaan we onderzoeken hoe uw fysieke en emotionele gezondheid met elkaar samenhangen gericht op psychosomatische klachten, wat vaak complex en uitdagend kan zijn. Of het nu gaat om spanning, stress, angst of andere symptomen die zowel fysiek als mentaal tot uiting komen. Het uiteindelijke doel hiervan is: terugkeren naar werk en integratie.