Over Veda


Werken vanuit mijn hart en mijn persoonlijkheid vormt voor mij het fundament van werkplezier. Tijdens mijn sportopleiding leerde ik al vroeg dat je ‘fysiek fit’ voelen, heel waardevol is. Dat bracht ik bijvoorbeeld in de praktijk als trainster bij Mom in Balance; een prachtige ervaring waarbij ik ‘moeders’ trainde naar een energieke en sterke basis.

Maar lekker in je vel zitten, gaat verder dan bewegen alleen; een positieve mindset is minstens zo belangrijk. Voor iedereen. Daarom maakte ik de stap naar Psychosomatische Fysiotherapie; leren voelen, uit je hoofd en in je lijf, zodat je energie overhoudt. Want wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Ik zie een (fysieke) klacht als kans en samen maken we de vertaalslag naar meer rust en energie. Met praktische handvaten gaan we op zoek naar het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Want alleen door stil te staan, kom je vooruit.

Hartelijke groet,
Femke van Keken

“Door stil te staan, kom je vooruit”

Ervaringen van anderen


“De tijd die er voor je wordt genomen en de professionaliteit echt zo fantastisch. De fysiotherapeute merkt alles op en gaat zo in op het probleem wat je op dat moment hebt. Echt geweldig! Ik kan met haar tips en tricks zo veel!”

— PATIENT REVIEW

“Persoonlijk een hele goede klik, daarnaast is zij zeer deskundig en heeft heel goed aangevoeld welke hulp ik nodig had en heeft mij erg goed geholpen”

— review uit qualiview

“Zeer deskundig en bijzonder fijn persoon die mij erg goed geholpen heeft”

— review uit qualiview

Ze helpt mij al jarenlang wanneer ik last heb van mijn spieren en spanningsklachten ervaar in mijn lichaam. Ze is echt een topper en weet precies wat mij helpt om mij weer goed te voelen! Ik kan haar bij iedereen aanraden”

— PATIENT REVIEW

“De fysiotherapeute heeft veel ervaring, is alert, mensgericht en luisterend met goede vakkennis (expertise) en to the point.”

— review uit qualiview

“Vind het fijn, voel me gezien, goede sfeer, concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan, oordeelvrij”

— review uit qualiview